Installation og reparation af

Elektronisk adgangskontrol med SimonsVoss låse

Elektronisk adgangskontrol med SimonsVoss låse

SimonsVoss adgangskontrol

DK-Låseservice er leveringsdygtig inden for elektronisk adgangskontrol og kan være behjælpelig med alt fra valget af det rigtige system og information om sikkerhed og krav til montering af selve apparatet.

Ønsker du beskyttelse mod uvedkommende adgang, så kan vi hjælpe med den helt rigtige løsning. Vi fører elektronisk adgangskontrol fra SimonsVoss, der kan skræddersyes til lige præcis dine ønsker og specifikke krav, ligesom systemet også kan give dig den sikkerhed, kontrol og komfort, som du har brug for.

Systemet fra SimonsVoss, er et utroligt fleksibelt og funktionelt system med adgangskontrol og det har en masse fordele for dig, der ønsker sikkerhed i virksomheden. Det har et stort udvalg af software og kan kombineres med dine nuværende låsecylindre, så du har mulighed for at beholde de originale døre og låse.

Desuden kan apparatet monteres, uden der skal installeres kabler i hele bygningen.

Med adgangskontrol fra SimonsVoss er du derfor garanteret en hurtig og effektiv installering.

Hvad koster en elektronisk adgangskontrol?

Vi har mange års erfaring med sikring og kan rådgive dig i den helt rigtige løsning inden for adgangskontrol, så du får det mest optimale system til din virksomhed. Ønsker du en specifik pris og unik løsning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 43 52 99 66.

Indhent et tilbud her

Kontaktinfo