Vindueslåse

Øger sikkerheden for din bolig

Låseservice til private

Låst ude? Bare rolig – vi har DØGNVAGT
Ring til din låsesmed på

Vindueslåse

Ønsker du at sikre ejendommen mod fremmede og ubudne gæster, kan en vindueslås være med til at øge sikkerheden.

Hos DK-Låseservice fører, leverer og monterer vi vindueslåse i flere forskellige modeller, så du kan få en vindueslås, der matcher dine ønsker og behov.

Skræm tyven væk med en vindueslås

En indbrudstyv vælger ofte vinduet som indgang eller flugtvej, da dørene ofte er bedre sikret. Derfor kan en lås til dine vinduer ikke blot være med til at gøre det sværere for tyven, men også få tyven til at vælge en anden ejendom end din.

Nemt i brug

Når der er monteret en vindueslås på vinduet, kan dette kun åbnes ved brug af nøgle, hvis det er låst, og bruges almindeligt, når det ikke er låst.

Hvilken låse til vinduer skal jeg vælge?

Vi fører vindueslåse i mange forskellige modeller og mærker, men alle har det til fælles, at de er små og derfor ikke generer udsynet i vinduet eller fremstår som en grim og voldsom klods. Nogle vindueslåse kan desuden slås til uden brug af nøgle, så det ikke tager ekstra tid at låse, når du er på vej ud af døren en travl morgen.

Gratis gennemgang og rådgivning

Vi har stor erfaring i vindueslåse, og kommer gerne ud og besigtiger din ejendom, så vi kan rådgive dig i valget af den helt rigtige vindueslås til din bolig og dine behov.

Hvad koster en vindueslås?

For specifikke priser på vindueslåse, kan du besøge vores webshop, hvor du også kan se et udvalg af låsene fra alle de førende leverandører. Kontakt os på telefon 43 52 99 66, for mere info eller montering af en vindueslås.

Udvalgt vindueslås

Indhent et tilbud her

Kontaktinfo