Er du låst ude?
Ring til din låsesmed

Bare rolig – vi har DØGNVAGT

Forsikringsgodkendte låse for din sikkerhed

Eksisteret siden 1988

Høj kvalitet og service hver gang!

Forsikringsgodkendte låse for din sikkerhed

Eksisteret siden 1988

Høj kvalitet og service hver gang!

firmabil foran butik

Låsesmed nær Roskilde

Erfaren og lokal

DK-Låseservice er en lokal låsesmed som har arbejdet på hele Vestegnen og i Roskilde i mere end 25 år. Vi kan hjælpe med alle typer opgaver som låsesmed.

Vi har altid kunden i fokus og sætter en ære i at rådgive vores kunder hele vejen fra idé til færdigt projekt. Dermed kan vi bedst muligt leve op til dine ønsker og behov. Det er med disse værdier at vi har arbejdet som låsesmed gennem mange år.

Uanset om du har behov for en hurtig oplukning eller en grundig tyverisikring af din virksomhed – så står vi klar!

Alsidig låsesmed til store og små opgaver

Gennem vores mange år i låsesmed branchen har vi opbygget en stor viden og kan derfor tilbyde ALT inden for sikring og overvågning til både private og erhverv.

Vil du have en fast aftale om låseservice til din virksomhed i Roskilde, kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde hvor vi gennemgår ejendommen.

På denne baggrund kan vores låsesmed udarbejde et løsningsforslag til hvordan du overvåger og/eller sikrer din ejendom optimalt.

Ring til os i dag og få et tilbud af din låsesmed

Du er velkommen til at ringe os i dag og få en uforpligtende dialog os og et godt tilbud på din opgave. Vi har lave timepriser, men går ALDRIG på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Ring til din lokale låsesmed på 43 52 99 66 eller send os en mail om din opgave på teknik@dk-laaseservice.dk. Så får du et prisoverslag eller et besøg af vores låsesmed så du kan få et godt tilbud.

Vi kommer gerne i hele Roskilde og omegn.

Indhent et tilbud her

Kontaktinfo