Skilte

Skilte

Nye skilte til pri vate og erhverv

Hos DK-Låseservice laver vi folieskilte og gravérer også på vores egne udvalgte plastic-, messing- og rustfri-look-skilte. Har du brug for nyt skilt til døren, postkassen, kontoret eller virksomheden, kan vi lave det for dig. Mangler din hund eller kat en skilt? Hos DK-Låseservice har vi et stor udvalgt med forskellige størrelser og farver.

Skilte til private

Skilte er meget personlige og de skal passe til din egen smag. Af graverede skilte kan du vælge elegante designskilte i plastik, messing, rustfri look og alu i forskellige størrelser. Vores messing, rustfri look og aluskilte kan fås med folie i forskellige farver og skrift.

Skilte til erhverv og offentlig

Mangler du navneskilte på din kontordør, et skiltesystem til boligkomplekser eller et dørskilt til skolen? Det kan vi lave for dig. Vi kan bestille skiltestørrelse efter dit behov. Vores aluskilte kommer i forskellige farver og folie-tekstning i forskellige skrifttyper. Kom forbi vores butik/showroom til se hvad vi kan tilbyde dig.

Vi kan producere nye skilte efter din behov, så du skal bare ringe til os eller besøge os i forretningen. Så fortæller vi om mulighederne og giver dig et uforpligtende tilbud på produktion af et nyt skilt.

Indhent et tilbud her

Kontaktinfo