Låsecylinder

øger sikkerhedsniveauet i boligen

Låsecylinder

Låsecylinder

Hos DK Låseservice kan vi levere låsecylindere til alle typer døre, hvad enten du mangler en låsecylinder til hoveddøren, kælderdøren eller havedøren.

De fleste indbrud sker, fordi tyven nemt og ubesværet kan bruge en skruetrækker til at åbne gamle og forældede låsecylindre med. Derfor er det altid en god ide at sikre sig, at dine yderdøre er sikret med en godkendt låsecylinder med et højt sikkerhedsniveau, der opfylder gældende krav og regler på området – og som vigtigst af alt holder ubudne gæster ude.

Beskyt dig med en Ruko låsecylinder

Vi forhandler låsecylindre med forskellige sikkerhedsniveauer. Ruko/ASSA Abloy har i alt 5 forskellige mekaniske låseserier. Ruko 500, Ruko 600, RB600, RD1200 og Garant Plus, hvor man kan få de samme nøgler til alle disse cylindre. Vi forhandler også DormaKaba pextra+ til private.

En gammel låsecylinder vil som regel have den tilhørende nøgle med det velkendte runde hoved. Disse anbefales ikke til yderdøre, da denne type låsecylinder fra Ruko er forældede med kun fem stifter.

Låsecylinder DormaKabe

Pextra+ Privat:

Låsecylinderen med det højeste sikkerhedskrav på det dansk marked. Godkendt ved F&P SN60 (svarende til det tidligere rød klasse). Nøglen er patenteret til 2032. Låsesystemets opbygning er funderet på den grundigt gennempøvede platform AP2 fra dormakaba. Dvs. at man får et moderne låsesystem af kvalitet og en holdbarhed, der rækker langt ud over, hvad der er normal standard på det danske sikringsmarked. Med den specielle skæring af nøglen er man som bruger også sikret en nem nøglegang. Sikring af private boliger og små virksomheder. Nøglen kan kun kopieres ved fremvisning af nøglekort.

Låsecylinder fra Ruko

  • Garant Plus: En låsecylinder med den højeste sikkerhed. Har to spærresystemer, samt bore- og dirke-sikring. Sikring af private boliger og små virksomheder. Nøglen kan kun kopieres ved fremvisning af nøglekort
  • Serie 1200: Låsecylinder med patenteret teknologi og standard sikkerhed. Bore- og dirke-sikring. Sikring af private boliger
  • Serie 600: Teknologi fra 1980’erne. Bore-sikret. Yder en bedre sikring end Serie 500, men lever ikke op til de krav, man bør stille en privat bolig
  • Serie 500: Til nøglen med det runde hoved. Anbefales ikke til yderdøre, men er velegnet til aflåsning af skabe m.m., hvor der ikke opbevares værdi

Vi kan tilbyde vores faglige ekspertise inden for branchen. Er du i tvivl om, hvilken låsecylinder, der matcher lige præcis dine behov og værdier, så lad os komme forbi og foretage en vurdering.

Få en specifik pris idag

Vores dygtige og kvalificerede låsesmede kan stå for en vurdering, udskiftning og montering af din Ruko låsecylinder. Så kontakt os på telefon 43 52 99 66, hvis du har brug for professionel hjælp til din låsecylinder.

Indhent et tilbud her

Kontaktinfo