Dørautomatik

Når du ønsker at sikkerheden skal være i top

Dørautomatik

Funktionalitet og brugervenlighed

Døre der åbner og lukker automatisk, har mange fordele i en travl hverdag, hvor mange mennesker passerer ind og ud, for eksempel i virksomheder og på kontorer. Dørautomatik kan med fordel både benyttes ved indgange udefra, såvel som indendørs i bygninger.

Dørautomatik kan for eksempel benyttes hvor adgang og trivsel skal gøres lettere for ældre eller handicappede, der ofte fragtes varer eller køres med vogne i bygningen eller til at reducere antallet af berøringsflader i bygninger med meget persontrafik. Desuden undgår du larm og smæk med dørene, samt gennemtræk, når dørene lukker automatisk.

Mulighederne er mange med dørautomatik. Hos DK Låseservice klarer vi alle typer opgaver med dørautomatik – store som små. Ønsker du at signalere brugervenlighed, driftsikkerhed, stilfuld indretning og professionalisme, er dørautomatik et oplagt valg.

Opnå en nemmere hverdag med dørautomatik

Vi tilbyder professionel rådgivning og kan gennemgå din virksomhed, butik, offentlig bygning eller ejendomskompleks for en nemmere hverdag med dørautomatik.

Dørpumper/Dørlukker

En dørpumpe/dørlukker sørger for at holde din dør lukket, efter døren har være åben og kan bruges til både indvendige og udvendige åbninger. Hos DK-Låseservice kan du finde høj kvalitet og mange typer af dørpumper/dørlukker. Med vores store udvalg kan vi finde den som passer til dit behov. Dørpumper/dørlukkere kan bruges mange steder som virksomheder, skoler, butikker og i private hjem, samt mange steder hvor man ønsker at døren lukker automatisk.

Rådgivning og vejledning

Med vores mange års erfaring med sikring og kan rådgive dig i den helt rigtige løsning inden for dørautomatik og dørpumper/dørlukkere, så du får den mest optimale løsning til din virksomhed eller dit hjem. Ønsker du en specifik pris og unik løsning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 43 52 99 66 eller besøge vores webshop, hvor du kan se vores udvalg og evt. købe produkter online.

Indhent et tilbud på dørautomatik

Uanset om du går og overvejer at få monteret dørautomatik i din butik, i din virksomhed eller offentlige bygning, så kan du trygt lade os varetage opgaven. Vi står desuden også gerne for at vedligeholde din dørautomatik med løbende service. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, det kan du gøre på telefon 43 52 99 66 eller ved at sende os en e-mail på teknik@dk-laaseservice.dk.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Indhent et tilbud her

Kontaktinfo