Dørgreb

Monteres og repareres

Dørgreb

Dørgreb

DK-Låseservice er din professionelle hjælp, hvis dit dørgreb er gået i stykker og skal repareres, eller hvis du blot ønsker udskiftning til nyt.

Hos DK-Låseservice vi har stor erfaring og ekspertise inden for dørgreb. Det er din garanti for et stykke professionelt arbejde i høj kvalitet, uanset om dørgrebet skal repareres eller udskiftes.

Hvilket greb til døren skal du vælge?

I vores butik og webshop forhandler vi dørgreb fra både Ruko, Habo Base m.m i mange forskellige modeller. Her er du garanteret, at funktionalitet og smukt design går hånd i hånd med høj kvalitet, hvad enten du vælger det ene eller andet mærke. Vi kan også hjælpe dig med at skuffer den dørgreb som passe efter dit behøve.

Mange får i dag udskiftet dørgrebet på ældre døre i stedet for at skifte selve døren ud. Sammen med en sprøjtelakering kan et nyt dørgreb gøre en verden til forskel og blive moderne og vække liv i en ældre bolig. Med grebene fra Ruko, Habo, Base m.m. får du et dørgreb, der med sit moderne og klassiske udseende matcher de fleste slags døre – både de indvendige og de udvendige.

Æstetisk design kombineret med høj sikkerhed

Både Ruko, Base og Habo producerer designede dørgreb i høj kvalitet, hvor smukt æstetisk design bliver kombineret med høj sikkerhed. Du kan se og læse mere om de forskellige dørgreb på vores webshop.

Hvad koster et dørgreb?

Ønsker du en specifik pris er du velkommen til at komme ned i vores butik eller ringe til os på telefon 43 52 99 66. Vi kan også hjælpe med montering og reparation af dine dørgreb.

Indhent et tilbud her

Kontaktinfo