Terrassedørsgreb

med nøgle- og kodelås

Terrassedørsgreb

Forhøj sikkerheden med et terrassedørsgreb

Som professionel låsesmed reparerer, leverer og monterer vi terrassedørsgreb i alle afskygninger til kunder, der ønsker kvalitet og god service.

Ønsker du at forhøje sikkerheden i hjemmet, kan et terrassedørgreb være en god løsning. En indbrudstyv ser ofte terrassedøren som den mest oplagte indgang og flugtvej, da den ofte er skjult for naboer samt forbipasserende og derfor helt ugeneret kan komme ud og ind med tyvegods – også med de store ting, der ikke kan komme ud ad vinduet. Derfor er det vigtigt at installere en ordentlig lås og vælge et terrassedørsgreb med omhu.

Vi leverer terrassedørsgreb fra blandt andre

  • Hoppe
  • Ruko
  • Slug
  • og mange andre førende leverandører

Hvilket dørgreb til terrassedøren?

Vi forhandler og monterer to forskellige slags terrassedørsgreb – med kode og med nøgle.

Begge terrassedørsgreb kan holde uvedkommende ude – enten med nøgle eller den rigtige kode. Fordelen ved nøgleløsningen er, at men kan omlægge cylinderen så den kan passe til nøgler i hoveddøren og i nogle tilfælde kan man montere cylinderen på både den ind- og udvendige side på terrassedør, hvilket kan få tyven til at genoverveje indbruddet, da låsen er synlig udefra. Fordelen ved at bruge terrassedørsgreb med kode er, at du ikke altid skal have en nøgle frem for at låse eller låse op, og derfor slipper for besværet, hver gang du skal ud i haven eller på terrassen.

Bestil dit dørgreb online

Du kan læse meget mere om de forskellige slags terrassedørsgreb og bestille dem på vores webshop, hvor du også kan se eksemplarer af de forskellige modeller. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 43 52 99 66 , hvis du har yderlige spørgsmål, eller hvis du ønsker professionel hjælp til monteringen.

Indhent et tilbud her

Kontaktinfo