Låsesystemer

Låsesystemer

Første skridt på vej mod en tryggere ejendom

Med et nyt låsesystem kan vi tilbyde høj sikkerhed og kvalitet til din virksomhed, butik, institution m.m.

Har du tænkt på hvor mange, der har nøgler til deres bygning?

Familie, nære venner, personale, håndværkere, alarmfirmaer, rengøringsfirmaer – der er mange muligheder.
Med et låsesystem kan du kontrollere, hvilke nøgler/personer der har adgang til bestemte døre i bygningen.
Der findes forskellige koncepter som opfylder de forskellige krav, der stilles til et låsesystem og som samtidig giver maksimal beskyttelse og pålidelighed. Hvert enkelt koncept har et meget bredt sortiment af godkendt cylindre til de fleste behov.

DormaKaba pextra+ låsesystem

Perfekt til at skabe enkle, men komplekse låsesystemer og til at styre adgangen for alle brugere. Du bestemmer, hvilke nøgler der skal åbne hvilke døre.

I pextra+ låsesystemet er nøglesikringen (nøgle og cylinder) styrket med en nøgleprofil, som er fremstillet med en speciel fræsemetode, der gør det sværere at manipulere. pextra+ er et premium låsesystem fra dormakaba beregnet til komplekse låsesystemer med høje sikkerhedskrav. Patent på nøgle og cylinder indtil 2032 og certificerede cylindre kan indgå i en låseenhed, der er godkendt af forsikringsselskaberne.

Medeco Låsesystem

Medeco har leveret højsikkerhedslåse i Danmark siden 1977. Kun specialiserede låsesmede kan forhandle, og har ekspertise, i Medeco låsesystemer. Vi kan derfor sikre at du får en god service og korrekt vejledning om sikkerhed.

Cylinderen er godt beskyttet. Stifterne i låsen skal både løftes til den rigtige højde og drejes i den rigtige vinkel, før nøglen kan drejes. Dette gør det så godt som umuligt at dirke en Medeco cylinder op. Derudover er der placeret hærdede indlæg flere steder i cylinderen for at gøre opboring så svær som muligt.

Med et hvert Medeco låsesystem følger der et komplet nøglekontrolsystem med alle de nødvendige formularer. På den måde er det let at holde styr på hver enkelt nøgle i systemet: hvem er den udleveret til, hvornår den er udleveret, hvornår den er returneret osv.

Kontakt os og bestil dit nye låsesystem

Hvis du ønsker rådgivning og hjælp til et nyt låsesystem, så står vi hos DK Låseservice klar til at hjælpe dig. Lad os sammen tage en uforpligtende snak om dine behov, så tilbyder vi også et gratis sikkerhedstjek. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 43 52 99 66 eller sende en mail på teknik@dk-laaseservice.dk. Vi tager en snak og aftaler et evt. møde hvor vi kan gennemgå din ejendom og udarbejde et godt tilbud hvis dette ønskes.

Vi udfører låseservice lokalt i Taastrup, København samt resten af Sjælland.

Indhent et tilbud her

Kontaktinfo