Låseservice

Låseservice

Vi klarer alt fra små reparationer til installation af adgangskontrol (ADK)

Som professionel låsesmed tilbyder vi professionel låseservice til kunder, der ønsker kvalitet og god personlig service – hver gang!

Som låsesmed udfører vi alle former for reparationer, montering og installation af alt indenfor låse, låsesystemer, låsekasser, nøgler, dørgreb og dørautomatik. Gennem vores mange års erfaring, har vi oparbejdet en stor ekspertise, viden og kvalitet, som kun en professionel låsesmed besidder. Det er din garanti for et kvalitetsbevidst arbejde.

Vores låsesmede har alle gennemgået grundig uddannelse i at arbejde med Ruko, Medeco og DormaKaba låsesystemer og dørautomatik, SimonsVoss adgangskontrol samt andre former for sikkerhedssystemer. Vi er derfor altid opdateret på den nyeste udvikling og de nyeste teknologier på markedet. Det betyder for dig som kunde, at du kan få de bedste løsninger når du vælger os som din låsesmed.

Få større sikkerhed med en professionel gennemgang af dit hjem

Vi tilbyder professionel rådgivning og kan gennemgå dit hjem for oversete faldgruber.

Oftest er det vigtigt ikke blot at sørge for en god sikring af hoveddøren – også kælderdøren, havedøren og vinduerne er mulige indgange og flugtveje for ubudne gæster, hvorfor en ekstra sikring af disse ofte kan være en god investering.

Låseservice skræddersyet til dine behov

Ønsker du at forbedre sikkerheden i hjemmet eller i virksomheden? Så tilbyder vi byens bedste låseservice med fokus på dine ønsker og behov. Vi udføre både udskiftning af låsesystemer, oplukning, sikkerhedstjek og meget mere.

Vi har over 30 års erfaring med låseservice til private, institutioner, virksomheder samt det offentlige. Derfor kan vi løfte enhver opgave og med os er du altid sikker på at blive mødt af en låsesmed, hvor service og kvalitet er i fokus.

Få et uforpligtende tilbud på låseservice

Hvis du ønsker hjælp til alt fra reparation af en lås til rådgivning samt installation af adgangskontrol, så står vi i DK Låseservice klar til at hjælpe dig. Lad os sammen tage en uforpligtende snak om dine behov, så tilbyder vi også et gratis sikkerhedstjek er du velkommen til at kontakte os på telefon 43 52 99 66 eller sende en mail på teknik@dk-laaseservice.dk. Så tager vi en snak og aftaler et evt. møde hvor vi kan gennemgå din ejendom og udarbejde et godt tilbud hvis dette ønskes. Vi udfører låseservice lokalt i Taastrup, København samt resten af Sjælland.

Indhent et tilbud her

Kontaktinfo